Диета Инны Воловичевой
Шаблоны Joomla 2.5 на freejoomlatemp.ru
   
Text Size

Kulcs-ingyenes bér kalkulátor (Tipp)

Kulcs-ingyenes bér kalkulátor free(Tipp)

Ügyviteli programok.

Op.rend.: XP/Vista /Win7/Win8
fejlesztõ:
Kulcs-Soft

Honlap :
http://www.kulcs-soft.hu
Licenc : ingyenes

Ingyenes online bér-kalkulátor.

http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=termekek/ingyenes-termekek

SZÁMADÓ-27 bér free 1.10 Ingyenes bérszámfejtő program

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ:
SZÁMADÓ

Honlap :
http://www.szamado.hu/freeware.htm
Licenc : ingyenes (freeware)


SZÁMADÓ free programok  "Használd ahogy van" típusú szoftverek, azaz a fejlesztõ cég kötelezõ érvénnyel nem vállal semmilyen fejlesztést, vagy javítást. Ez azt jelenti, hogy amíg a jogszabályok és egyéb feltételek változásai lehetõvé teszik a program üzemeltetését addig az térítés mentesen használható.


A SZÁMADÓ bér free, teljes körű bérelszámolási funkciókkal rendelkezik, tökéletesen és biztonságosan elvégzi maximum 5 munkavállaló (összesen nem cégenként) bérelszámolását. Tartalmazza a leggyakrabban használt bértáblákat, így az alapadatok (név, munkabér, szabadság, stb.) megadásával egy gombnyomásra elkészíthető a bérelszámolás, és listát kapunk a befizetendő járulékokról.

Itt tölthetõ le


 Armada bér program - ingyenes verzió

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ: Paralell Kft.

Honlap :
http://www.armada.hu/
Licenc : ingyenes (freeware)


Az Interneten ingyenesnek állított bérprogramokkal szemben van ingyenes bér program, ami nem úgy ingyenes, hogy közben bizonyos lehetőségeket kihagynak belőle, hanem miden benne van, mint a fizetős változatban.

Az Ilyen, tehát teljes tartalmú ingyenes szoftver jelenleg az Armada Bér 2011. bérprogram az Armada Bér bérprogram 2010. mellé. Így tulajdonképpen 2010-es áron jutsz hozzá két különböző év bérprogramjához.


 

Armada Bér 2011./5 - Ingyenes bérprogram

Ez az 5 fő bérszámfejtésére való Armada Bér bérprogram ingyenes és 2011. december 31-ig tartalmazza a szoftver-frissítéseket.


Armada Bér 2010. - Ingyenes bérprogram

Az Armada Bér bérprogram 2010. ingyenes azok számára, akik 2011. évi bérprogramot rendeltek. Így azok, akik eddig más bérprogrammalbérszámfejtettek, most leellenőrizhetik korábbi bérszámfejtésüket, ám ennél is fontosabb, hogy a 2010. évi adóbevallást is elkészíthetik vele.


A 2010-es változatot le lehet tölteni. Az akció pontos feltételei: itt olvashatók.

Nettó Bér Kalkulátor 2010

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ: Unit Software

Honlap : http://www.unit.hu/fooldal/termekreszletek/32/

Licenc : ingyenes.(regisztráció, postaköltség van)

Az ingyenes nettó bér kalkulátor program segítségével egy mozdulattal ki lehet számítani a havi bruttó bérből a munkáltató által fizetett járulékokat és a dolgozótól levont adók és járulékok összegét. Az így levont összegek figyelembevételével kiszámítható a nettó összeg.


A bruttó bér (havi) összeg megadása után a megfelelő rublikákban megjelennek a kiszámolt összegek. Szoftverünk teljesen ingyenesen használható és terjeszthető. T öltse le most.

Itt tölthetõ le


 

VM - Bevásárlókosár

 x 

A kosár üres

sütik


новости строительства